Бет365 Мондиал 2018 група А

Бет 365 Мондиал 2018 група А! Отборите в тази група са България, Франция, Холандия, Швеция, Беларус и Люксембург. Отборите са разпределени в седем групи по шест отбора и две групи с по пет отбора. Победителят от групата се класира директно за Мондиал 2018, а вторите играят плейофи.

До момента Франция води обезателно класацията с 23 точки. На второ място е Швеция с 19т., следвана от тима на Холандия също с 19т. Нашият тим се класира на четвърто място с 13 точки. На пето и шесто място са Люксембург и Беларус, следователно с 6 и 5 точки.

Снощи отборът на България направи равенство с Люксембург като гост, което донесе на тима само една точка. Още в третата минута от двубоя Оливие Тил поведе резултата в полза на домакините. Българите изиграха едно много лошо първо полувреме. За разлика от първото, второто полувреме протече добре за нашите. Последваха няколко опасни атаки и в 68та минута от мача Ивайло Чочев изравни резултата. Това беше последният мач за българите в квалификациите. Селекционерът Петър Хубчев остана недоволен от играта на своя тим. Той заяви, че има забележки към целия отбор и описа отбора си като отпуснат.

За други интересни статии относно спорт и спортни залози, посетете: http://bonuskodove.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *