Еврофутбол | Спортни залози и игри от Еврофутбол

Еврофутбол е най-големият български наземен букмейкър оператор за спортни залози и игри, като с повече от над 20 години в бранша, еврофутбол е основен лидер на пазара за хазартни спортни залози. Комpaнията е основана прeз 1993 година, и от тогава развива вече огромната си мрежа от букмейкър пунктове на територията на страната.

 

Компанията Еврофутбол е водещия лидер на пазара за спортни залози и игри, като това става възможно благодарение на дълъг 23 годишен процес на усилена работа на специално обучените екипи от мениджъри, които са в основата за успеха. Днес еврофутбол може да се похвали с изключително добре изградена технологична мрежа в цялата страна, която дава възможност на клиентите на компанията да правят максимално бързо и лесно своите еврофутбол залози.

Към днешна дата служители на еврофутбол надвишават 3000 души, а букмейкър мрежата на компанията има над 900 наземни букмейкър пункта. Едно от основните предимства на еврофутбол е централизираната компютърна система, която компанията въвежда през 2003 години, и подобрява и усъвършенства всяка една изминала година. Най-големият скок в технологичен аспект става през 2012 година, когато е въведена платформа за залага с многократни разширение казваща се Lotos OS. Тази платформа позволява на клиентите да правят множествени залози и комбинирани залагания на различни видове спорт, както и залози на живо. От скоро Еврофутбол се опитва да премине и към онлайн залозите, като за това компанията стартира новия си проект efbet, сайт за онлайн залози, който цели да се конкурира с основния играч на онлайн пазара за хазартни спортни игри бет365.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *